... ooit.

Kopen, huren, of toch maar blijven zitten?

Door CodeCaster op woensdag 11 april 2012 15:00 - Reacties (63)
Categorie: Een eigen huis, Views: 10.446

Op het moment van schrijven woon ik zo’n vijfenhalf jaar op kamers. Het wordt ondertussen tijd om iets voor mezelf te gaan betrekkken, omwille van privacy en woongenot. Ik ben echter een zogeheten starter, en wij schijnen het moeilijk te hebben. Leest u mee?


Lees verder »

Communicatie deel 6: de vaatwasser

Door CodeCaster op dinsdag 31 januari 2012 22:15 - Reacties (15)
Categorie: Een eigen huis, Views: 6.481

Toen ik me vanavond geestelijk voorbereidde om de drie borden en acht kopjes uit de vaatwasser in de kast te plaatsen, kwam de onverlaat die dat op zijn geweten had de keuken binnen.


Lees verder »

Communicatie deel 5: wasmachine

Door CodeCaster op donderdag 16 september 2010 21:15 - Reacties (14)
Categorie: Een eigen huis, Views: 4.668

Omdat ik er vandaag op m'n werk lekker de gang in had zitten heb ik een uurtje langer doorgewerkt, waardoor ik helaas wel na sluitingstijd van de supermarkt-om-de-hoek thuis aankwam. Dat maakte op zich niet uit, want wanneer ik kook kook ik vaak voor meerdere dagen: leve de koelkast en de vriezer. Terwijl mijn eten opwarmt plop ik dan zo'n lekkere bruine pretpaal open en nog voor ik m'n eerste biertje van de avond op heb, heb ik mijn avondeten voor me staan. 't Is net of ik getrouwd ben.

Ik had me vanavond bij thuiskomst voorgenomen om de was te gaan doen terwijl mijn prakje in de magnetron warmte stond te vergaren, maar toen ik de deur van de wasmachine opende stroomde het water me nog net niet tegemoet.

Lees verder »

Communicatie deel 4: kortetermijngeheugen

Door CodeCaster op vrijdag 20 augustus 2010 14:45 - Reacties (23)
Categorie: Een eigen huis, Views: 4.487

Wij hebben in huis eigenlijk maar één bron van heel veel problemen. Al m'n huisgenoten weten het, de verhuurder weet het, ik weet het maar al te goed en de persoon in kwestie? Die heeft er zelf nog meer schijt aan dan een bouvier met diarree schijt aan zijn kringspier heeft. Zonder verder in detail te treden is het veilig om aan te nemen dat hij dankzij diverse genotsmiddelen ongeveer over het kortetermijngeheugen van een stoeptegel beschikt, wat hij hij meerdere malen per dag met verve laat blijken.


Lees verder »

Communicatie deel 3: afval

Door CodeCaster op zondag 8 augustus 2010 16:05 - Reacties (16)
Categorie: Een eigen huis, Views: 4.475

Toen ik twee weken geleden op vakantie ging (ja, het was fantastisch, dank u, eten en drinken in Duitsland is echt goedkoop) hield ik mijn hart al vast. Niet dat op vakantie gaan zo spannend is, maar tijdens mijn afwezigheid gebeuren hier in huis altijd de vreemdste dingen. Voor wie slecht van geheugen is: hier zijn mijn eerdere ervaringen met een stel randgevallen van de maatschappij te lezen.


Lees verder »