Een jaar bloggen met CodeCaster: ga zo door?

Door CodeCaster op maandag 26 april 2010 15:08 - Reacties (15)
Categorie: Online, Views: 3.143

Iets meer dan een jaar geleden heb ik mijn eerste frustraties over het openbaar vervoer in Nederland neergepend. In de tijd die volgde heb ik gepoogd iedere week een boeiend, ontroerend, informatief of grappig stuk te schrijven, waarin ik qua frequentie in ieder geval jammerlijk heb gefaald. Een dertigtal blogs zijn van mijn hand verschenen in het afgelopen jaar, wat neerkomt op iets meer dan twee per maand.

Rate My Blog begon als kleine experiment maar is naar mijn mening toch uitgegroeid tot een nuttige toevoeging aan Tweakblogs. Op het moment van schrijven zijn ruim 1300 stemmen uitgebracht op diverse schrijfsels van mij, en 1200 op die van andere gebruikers, maar desalniettemin ben ik geïnteresseerd in feedback.

Hoewel sterretjes aanklikken wellicht een eenvoudige manier is om je (gebrek aan) waardering te laten blijken biedt dat niet echt een weergave van de gemiddelde bezoeker. Ik kan me namelijk voorstellen dat iemand de blogs doorklikt zonder naar de URL te kijken en ineens iets denk als: "hè shit, toch weer een blog van die CodeCaster aangeklikt, snel wegwezen hier", en niet eens even vertellen waarom :P

NU, dames en heren, is het moment daar: spui hier uw gal, geef commentaar, of prijs me de hemel in. Voor elk wat wils. Moet het technischer? Zeikeriger? Leuker? Vaker? Of moet ik m'n toetsenbord gewoon aan de wilgen hangen? Let me know! :)

Volgende: Haal de Duitsers terug, voor het te laat is! 05-'10 Haal de Duitsers terug, voor het te laat is!
Volgende: Stressbestendig 04-'10 Stressbestendig

ReactiesDoor Tweakers user Wiethoofd, maandag 26 april 2010 15:15

Vergeet je in je eigen blog nu een ratingmogelijkheid neer te zetten :9

Gewoon juweeltjes van blogposts uit je toetsenbord rammelen welke je regelmatig post - 1x per jaar is ook regelmatig - en ik blijf je wel lezen :>

Door Tweakers user CodeCaster, maandag 26 april 2010 15:15

@plankton123: ik ben vandaag vrij en heb deze post naakt geschreven, of doel je daar niet op?
@Wiethoofd: niet vergeten, lomp sterretjes aanklikken kan bij een volgende wel weer. Hier moet je gewoon reageren :P

[Reactie gewijzigd op maandag 26 april 2010 15:17]


Door Tweakers user Lewt, maandag 26 april 2010 15:17

Ik vind het grappig om te lezen en ik denk dat je vooral moet doorgaan! 8-)

Door Tweakers user Sorbo, maandag 26 april 2010 15:21

Ik lees je blogitems iedere keer weer met plezier, dus wat mij betreft mag je nog een jaartje doorgaan. Daarna zie ik je graag terug voor een volgende evaluatie :9

Door Cooldude, maandag 26 april 2010 15:30

Ik vind ze goed. :)

Door Tweakers user Voxyn, maandag 26 april 2010 15:41

Goede blogs idd wat ik wel handig zou vinden bij het sterren ratingsysteem is dat als je boven een ster hovert die ster groter zou worden(ik heb geen idee of dit mogenlijk ik kan niet programeren|) netzoals bij youtube en dergelijke systemen.

Door Tweakers user S401, maandag 26 april 2010 15:55

Keep on the good work ;)

Door Tweakers user siddler, maandag 26 april 2010 15:59

Een van de blogs die ik bijna allemaal, en altijd met evenveel plezier lees :) Ga zo door!

Door Tweakers user 238498, maandag 26 april 2010 16:02

Ik wens je nog een hoop frustraties voor de komende jaren.
Dat levert een hoop leuke en herkenbare blogs op :+

Door Tweakers user Arethusa, maandag 26 april 2010 16:09

Moet het technischer? Zeikeriger? Leuker? Vaker?
Ja op alle maar je mag van mij ook gewoon zo doorgaan :)

Door Tweakers user loewie1984, maandag 26 april 2010 16:34

Wat is dat toch met die "moet ik doorgaan of niet" blogs van de laatste tijd? (iets met MicroSe nog wat }> ) Als je het zelf toch leuk vindt om te doen is het toch prima. Zie hier (niet hier maar op tweakblogs) af en toe dingen voorbij komen waarvan ik denk, wat een verspilling van loze ruimte, energie, typwerk (vaak gebrek aan) en zoiets noemt men dan zijn of haar blog.

Nee joh, ga maar door, ik pik af en toe wel eens een verhaaltje mee! _/-\o_

[Reactie gewijzigd op maandag 26 april 2010 16:34]


Door Tweakers user Wom, maandag 26 april 2010 17:12

Gewoon doorgaan, ik lees zowat alles van sommigen hier en daar is dit blog er één van. In een toekomstig 'blogroll' concept zou je bij mij erin staan zeg maar ;)


Door Tweakers user CodeCaster, woensdag 28 april 2010 20:07

_O_ Dank voor de reacties.

Reageren is niet meer mogelijk