Aarzeling

Door CodeCaster op woensdag 13 januari 2010 19:34 - Reacties (22)
Categorie: FML, Views: 4.890

Ik stapte vanmiddag in de trein en ging vanwege de drukte maar direct aan de overkant staan, en leunde tegen de gesloten deuren. Na enkele tellen kwam er een bloedmooi blond meisje voor me staan, dat door mij vanwege mijn verlegenheid professioneel genegeerd werd.

Enkele minuten daarna stapte, tegenover ons, een kerel in die blijkbaar zonder gêne was geboren: hij bekeek de blonde dame van top tot teen en ging haar uitgebreid aan staan grijnzen. Letterlijk grijnzen, tanden bloot en alles.

Dat duurde gelukkig voor de dame geen eeuwigheid, maar slechts tot de volgende halte, alwaar de man nog steeds breeduit glimlachend uitstapte.

Nu had ik tegen haar willen zeggen: "had je nou sjans, of stond hij mij zo verliefd aan te kijken?", maar ik aarzelde en bleef zwijgen.

Het enige wat ik nu aan de kerel had te danken was een grijns, ditmaal op mijn gezicht...

Volgende: OV-Chipkaart: Goed Hard Falen 01-'10 OV-Chipkaart: Goed Hard Falen
Volgende: 42 01-'10 42

Reacties


Door Tweakers user Barleone, woensdag 13 januari 2010 19:39

Grappig om zo te lezen, maar je hebt wel een kans laten liggen staan heb ik zo het idee. :*)
Overigens, als je de rest van je leven niet meer aan een vrouw komt, staat deze blog wel in de juiste categorie (FML). }>

[Reactie gewijzigd op woensdag 13 januari 2010 19:45]


Door Tweakers user Kabelzaag, woensdag 13 januari 2010 19:49

"Na enkele tellen kwam er een bloedmooi blond meisje voor me staan, dat door mij vanwege mijn verlegenheid professioneel genegeerd werd."

Te herkenbaar. :P

Door Tweakers user PorJaxian, woensdag 13 januari 2010 19:58

aah..ooit 1 keer meegemaakt, sindsdien sprokkel ik al me moed bij elkaar en begin ik het gesprek meestal over de drukte in de trein of iets anders wat er op dat moment is.

Soms houd je er een email adres aan over, soms niks...maar waar ben je bang voor? Zolang je je gedraagt, schoppen of bijten vrouwen niet hoor :P

Door Tweakers user aKra, woensdag 13 januari 2010 20:00

Precies, gewoon _doen_ (hmmm, waar komt dit me van voor? :Y))...

Niet geschoten is altijd mis, en ik vind het soms ook wel eens lastig, maar de tip van de dag is, niet denken aan wat er na allemaal komt en zal gebeuren... Gewoon het moment nu 'beleven' en dus gewoon aanspreken en zeggen wat je dacht. Komt het verkeerd over, nvm. niks aan de hand ;)

Door Tweakers user AlexV, woensdag 13 januari 2010 20:02

Door Kabelzaag, woensdag 13 januari 2010 19:49

"Na enkele tellen kwam er een bloedmooi blond meisje voor me staan, dat door mij vanwege mijn verlegenheid professioneel genegeerd werd."
Te herkenbaar. :P
Idd, herkenbaar maar vooral irritant :+

Door Tweakers user siddler, woensdag 13 januari 2010 20:17

Heel herkenbaar, en ook irritant. Erger me ldan ater altijd weer op mezelf waarom ik niet gewoon wat gezegd heb. :Y)

Door Tweakers user Tsurany, woensdag 13 januari 2010 20:23

Ik zeg gewoon doen! Gewoon er op af stappen en zeggen wat je denkt!

Zelf durf ik dat enkel nooit :(

Door anoniempje, woensdag 13 januari 2010 20:45

Haha, te herkenbaar, ik zou dat dus ook nooit doen, msn flirten is toch wel iets makkelijker :+

Door Tweakers user Silent7, woensdag 13 januari 2010 20:51

Nu had ik tegen haar willen zeggen: "had je nou sjans, of stond hij mij zo verliefd aan te kijken?", maar ik aarzelde en bleef zwijgen.
Als je dit echt toen en niet erna bij bv bij het schrijven van dit stukje bedacht hebt heb je een wereldopening voorbij laten gaan.
Ja hiermee had ik je wel een goede kans gegeven, sterk hoor.

Door anoniempje, woensdag 13 januari 2010 21:11

@silent: maar jij bent geen vrouw :p vrouwen hebben soms rare hersenspinsels

Door Tweakers user Kazu, woensdag 13 januari 2010 22:58

Treinflirten vind ik altijd wat lastig. Soms dan klikt het, en dan blijkt het dat je op twee totaal verschillende haltes uit moet stappen (Eindhoven/Maastricht bijvoorbeeld). Maar ach, je hebt wat te babbelen tijdens het reizen, gewoon doen ;)

Door Tweakers user Barleone, donderdag 14 januari 2010 00:37

@Kazu:
Misschien niet helemaal ethisch, maar wat van ver komt is lekker, toch? :+

Door Tweakers user YopY, donderdag 14 januari 2010 09:34

Ik blijf altijd met het idee in m'n achterhoofd zitten dat vrouwen niet gediend zijn van mensen die tegen hun praten, :+.

Zo stond er ook iets (achterlijks) in de spits laatst. Die hebben een onderdeel(tje) 'twitspits', waar de grootste onzin (en reclame-uitingen) gebraakt worden. Zo ook een of ander meisje die zei zoiets van 'Vandaag in de trein twee keer een wildvreemde die een gesprek met me aanging. Staat er 'praat tegen me' op MuHn voorhooft ofzo?'

Sociaal contact == ongewenste intimiteiten, lijkt het. Vooral als ze zo'n sjagerijnige kop opzetten, :+.
quote: Por Jaxian
aah..ooit 1 keer meegemaakt, sindsdien sprokkel ik al me moed bij elkaar en begin ik het gesprek meestal over de drukte in de trein of iets anders wat er op dat moment is.
...maar het is altijd druk in de trein, :/.

Door Tweakers user ScytheNL, donderdag 14 januari 2010 10:36

Puhh, denk maar zo..de knapste meiden zijn vaak ook het meest onzeker over zichzelf. Je denkt toch zeker niet dat ze écht al die moeite voor de spiegel doen omdat ze het leuk vinden wel?

Overigens zijn de knapste ook vaak de eenzaamste. Tuurlijk heb je altijd van die patsers die op ze afstappen maar het gros van de mannen blijft stilzwijgend intern staan te kwijlen terwijl mevrouw staat te wachten tot iemand daadwerkelijk eens gewoon een keer een gesprek aan gaat zonder meteen in het kruis te graaien met de gedachte "ik ben een patser, alle wijven willen me neuken dus ik mag het."

Baat het niet dan schaad het niet, wie niet waagt wie niet wint, no harm no foul, etc. etc.
Overigens kun je vaak wel zien of het een uit de hoogte getrokken kut betreft of dat het gewoon oprecht een ontiegelijk mooie meid is met een normale mindset. ;)

Door Tweakers user LinuX-TUX, donderdag 14 januari 2010 12:02

Ga eens werken aan die knipoog + korte lach ... sjongejonge, zo kom je nooit aan een vrouw.

Anders pak je nog eens die Friends Serie box uit de kast, en ga je Joey's "how are you doing?" oefenen ;)

Door Tweakers user MazeMouse, donderdag 14 januari 2010 12:12

Zo enorm herkenbaar :D
Ik probeer het tegenwoordig inderdaad ook maar met zulke flauwe humor af te doen maar 99% van de meiden waarbij je dat doet hebben inderdaad zo'n "laat me met rust" attitude. Dus die motivatie (durf je eindelijk eens iets te zeggen) is echter tegenwoordig ook al niet zo hoog meer.

Door Tweakers user CodeCaster, donderdag 14 januari 2010 12:22

@LinuX-TUX: ik ben allang aan de vrouw ;) Maar in dit soort situaties weet ik me, en ik ben niet de enige, vaak geen raad :P

Door Tweakers user Swelson, donderdag 14 januari 2010 12:44

Haha. Dit verhaal van je, doet me bijna zelf een verhaal schrijven over wat ik meemaakte hier in/bij de metro. Ik werd aangesproken door een mooie dame en het eerste wat ze vroeg was:

"Can I have your phone number?"

Door Tweakers user Cio, donderdag 14 januari 2010 13:14

Had deze blog niet "Angst" moeten heten?

Bedenk je maar zo: met het schaamrood op je kaken stotterend "Jongedame, mag ik je wat vragen..." er uit gooien heeft nog niemand wat gekost. Heeft meer charme dan je tanden bloot grijnzen, dus je maakt meer kans!

Ben blij dat ik dat niet meer hoef te doen trouwens. Eng is het namelijk wel :X

[Reactie gewijzigd op donderdag 14 januari 2010 13:14]


Door Tweakers user Kazu, donderdag 14 januari 2010 13:14

@Swelson: Om er dan na een week achter te komen dat je de laatste tijd toch wel érg vaak gebeld wordt door telemarketeers :+

Door Tweakers user Swelson, donderdag 14 januari 2010 13:19

@Kazu: Nee, ik heb een relatie met haar gehad. Ze was geen telemarketeer ;-)

Door Tweakers user YopY, vrijdag 15 januari 2010 09:28

quote: Swelson
Haha. Dit verhaal van je, doet me bijna zelf een verhaal schrijven over wat ik meemaakte hier in/bij de metro. Ik werd aangesproken door een mooie dame en het eerste wat ze vroeg was:

"Can I have your phone number?"
Amerikaanse, zeker? Vrouwen daar zijn wat geëmancipeerder (lijkt het) als het gaat om dit soort dingen. Hier staan de vrouwen te wachten, daar gaan ze er zelf achteraan. En dat mag ook wel, door de e...vrouwcipatie van mannen krijgen die dezelfde attitude, :+.

Nee, wat ik zelf nog wel graag zou willen weten is of vrouwen ook daadwerkelijk gediend zijn van willekeurige mensen (met een baard, <+:)) die hun willekeurig aanspreken op een niet al te vlotte manier zonder gillend weg te lopen.

(Overigens, oudere vrouwen zijn wel makkelijker aan te spreken. Dus als je van 40+ houdt...)

Reageren is niet meer mogelijk