Dank u, Sinterklaasje?

Door CodeCaster op maandag 7 december 2009 20:04 - Reacties (15)
Categorie: Student, Views: 5.596

Geachte heer Klaas,

Wanneer u mij vraagt of ik veel tijd heb gestoken in het opstellen van mijn verlanglijstje, het vervaardigen van mijn suprise of het opstellen van het vod dat voor gedicht door moest gaan moet ik u eerlijk bekennen dat ik hier niet bepaald dágen in heb gestoken, maar enkele uren was ik toch wel zoet.

Ik snap de moeilijke keuze ook wel waar u ieder jaar weer voor staat. Wat geef je nou aan een halfvolwassen vent die volgens zijn verlanglijstje alles al heeft behalve een briefje van honderd euro? Inderdaad, een zwart-witte afdruk van een biljet van dat bedrag, heel leuk. Kon er niet eens een rug vanaf, ouwe schriep?

Dan nog iets. Het is haast een cliché, maar vindt u soms dat ik stink? Maar liefst vier flessen douchegel heeft u mij dit jaar geschonken. Nou, ik dank u op m'n blote knietjes hoor. Nadat ik de twee die ik nog over had van vorig jaar heb opgebruikt.

En wellicht is m'n BMI wat aan de lage kant, dat verklaart nog niet waarom ik anderhalve kilogram aan snoepgoed heb gekregen... voordat ik het op krijg is het over datum!

Groeten,

* CodeCaster

P.s.:

Beste Sint,

Bedankt voor het gezellige feestje dat u ons dit jaar weer heeft geschonken. Gezellig met familie en vriendin bij elkaar, en ook dankzij het feit dat u op m'n stageplek wat snoep achterliet gaat hier de komende maand niemand met een lege maag de deur uit.

Tot volgend jaar!

http://tweakers.net/ext/f/ilOej63MDjtLfEl58UemGAjY/full.jpg

;)

http://codecaster.nl/got/rmb/star1.gifhttp://codecaster.nl/got/rmb/star2.gifhttp://codecaster.nl/got/rmb/star3.gifhttp://codecaster.nl/got/rmb/star4.gifhttp://codecaster.nl/got/rmb/star5.gifhttp://codecaster.nl/got/rmb/stats.gif

Volgende: Microsoft en browsers 12-'09 Microsoft en browsers
Volgende: Vodafone biedt gratis bellen 11-'09 Vodafone biedt gratis bellen

Reacties


Door Tweakers user himlims_, maandag 7 december 2009 20:27

hahahahahhaha

hij is erg leuk en herkenbaar

Niet toevallig nog een kado vergeten? paartje sokken ofzo :+

Door Tweakers user THEsmiley, maandag 7 december 2009 20:30

Mischien zijn die batterijen om toch wat aktiever te douchen? :+

Maar alle gekheid op een stokje ;) met het snoepgoed wat ik heb gekregen ben ik wel blij, en de rest van de cadeautjes ook wel, vooral omdat ik niet (meer) in NL woon en dan zijn dat soort dingen toch erg leuk kan ik wel melden :*)

Uiteraard zie ik de ironie van het stukje ook wel in }>

Geniet ervan en volgend jaar nog zo'n set :+

Groetjes uit Ierland

Door Tweakers user DonJunior, maandag 7 december 2009 20:31

Sokken konden er inderdaad ook nog wel bij.. of een stropdas..
pff.. Sinterklaas.. ben blij dat ik die beste man dit jaar geskipped heb.. en gewoon lekker ben gaan werken...

Door Tweakers user Wiethoofd, maandag 7 december 2009 20:31

Oeh, waar zal jij als man de duracell batterijen voor nodig hebben :Y)

* Wiethoofd viert om al bovenstaande redenen geen Sinterklaas meer totdat ie volgelingen/kroost/kids/het kleine grut heeft :+

Door Tweakers user himlims_, maandag 7 december 2009 20:45

imho is Sinterklaas viering een Nationaal plicht wat je als Nederlandse burger hebt te vervullen :+

Door Tweakers user MicGlou, maandag 7 december 2009 21:00

Hehehe, zo ken ik er ook eentje 8-)

Tommie wil graag een nieuwe fiets, maar omdat zijn moeder gescheiden is en van de bijstand moet leven beseft hij dat ze dat niet kan betalen. Zijn moeder stelt hem voor om een brief aan Sinterklaas te schrijven waarin hij desnoods om geld vraagt voor een nieuwe fiets. Tommie schrijft een mooie brief aan Sinterklaas - Madrid, Spanje en doet de brief op de post. Bij de TNT komt deze brief binnen en iedereen op de sorteerafdeling vind het heel erg zielig en zeggen 'wat moeten we hier nu mee?' Een van de TNT-ers opent de brief en leest hem hardop voor:

"Lieve Sinterklaas, ik ben Tommie en ik ben 8 jaar en ik wil heel graag een nieuwe fiets. Mijn ouders zijn gescheiden en mijn vader drinkt de hele dag bier en daarom krijgen wij geen alimentatie van hem, dus kan mijn moeder die fiets niet betalen. Ik ben nooit stout, ik ben lief voor mij moeder, verzorg mijn zieke oma en plaag nooit mijn zusje. Een nieuwe fiets kost maar 150 euro dus kunt u mij alstublieft helpen Sinterklaas?"

Iedereen op de afdeling bij TNT is zo ontroerd dat ze een inzamelingsactie houden. Ze halen in totaal 138 euro op en zorgen ervoor dat de envelop precies op 5 december wordt bezorgd. Wanneer Tommie de envelop opent vind hij een brief van Sinterklaas en de 138 euro voor de nieuwe fiets. Tommmie is ontzettend blij maar toch een beetje teleurgesteld dat het niet precies 150 euro is want nu kan hij nog geen nieuwe fiets kopen. Tommie besluit opnieuw een brief aan Sinterklaas te schrijven welke dezelfde avond weer bij de sorteerafdeling van de TNT beland. Zodra iemand de brief opmerkt worden ze helemaal gek; "Een brief van Tommie!" Iemand opent de envelop en begint hardop te lezen:

"Lieve Sinterklaas, heel erg bedankt voor het geld voor mijn nieuwe fiets! Ik ben echt ontzettend blij, wat lief van u. Maar helaas zat er maar 138 euro in de envelop en kom ik 12 euro tekort en kan ik nog niet mijn nieuwe fiets kopen... Maar u bent Sinterklaas dus ik weet zeker dat u 150 euro heeft gestuurd, die 12 euro zijn vast door DIE KLOOTZAKKEN BIJ DE TNT GEJAT!!"

vond em persoonlijk erg geestig 8-)

Je hebt overigens meer gehad dan ikkuh :) Ik moest het met een chocolade letter van die ouwe van me doen... verder nog niet eens een pepernoot in mijn schoen ;(

[Reactie gewijzigd op maandag 7 december 2009 23:06]Door Tweakers user Blokker_1999, maandag 7 december 2009 21:10

Maar liefst vier flessen douchegel heeft u mij dit jaar geschonken. Nou, ik dank u op m'n blote knietjes hoor. Nadat ik de twee die ik nog over had van vorig jaar heb opgebruikt.
2 op een jaar?

Door Tweakers user Seroo, maandag 7 december 2009 21:20

Ik hoor iets druipen? Is dat de kraan? Lekken de leidingen? Of is het toch mijn broertje die vrouwelijk schoon langs de ramen ziet lopen.
Ik heb zo een nat vermoeden dat het iets anders is, maar op een of andere manier kan ik er maar niet opkomen.
Het heeft iets te maken met de onderliggende toon van deze blog maar hoe heet het ook al weer...
Ow daar is het weer. Het sarcasme druipt ervan af.

Door Tweakers user steven2992, dinsdag 8 december 2009 00:01

De sint is meer dan gul geweest dit jaar, aangezien er een van deze in de zak zat:
http://maemo.nokia.com/n900

Door Tweakers user Harm_H, dinsdag 8 december 2009 01:30

Hoorah voor het Unilever aandeel :*) (al die axe cadeau's dit jaar)

Door Tweakers user Voxyn, dinsdag 8 december 2009 07:28

Dan nog iets. Het is haast een cliché, maar vindt u soms dat ik stink? Maar liefst vier flessen douchegel heeft u mij dit jaar geschonken. Nou, ik dank u op m'n blote knietjes hoor. Nadat ik de twee die ik nog over had van vorig jaar heb opgebruikt.
Denk dat je dat wel doet als je er maar 2 per jaar gebruikt :P.

Door Tweakers user Weerrryyy, dinsdag 8 december 2009 10:36

Dan nog iets. Het is haast een cliché, maar vindt u soms dat ik stink? Maar liefst vier flessen douchegel heeft u mij dit jaar geschonken. Nou, ik dank u op m'n blote knietjes hoor. Nadat ik de twee die ik nog over had van vorig jaar heb opgebruikt.
Ik verbruik er zo'n 6 per halfjaar ofzo? Geen idee. Elke dag douchen, elke dag een andere geur. Het was wel weer een zalig pasen Sinterklaas dit jaar. Gezelligheid en alles. Vooral veel chocola. Maar dat hoort er wel bij.

[Reactie gewijzigd op dinsdag 8 december 2009 10:37]


Door Tweakers user Tsjitjingking, dinsdag 8 december 2009 12:48

Hij zegt dat hij twee flessen overhad van vorig jaar, misschien was Sint toen nog guller geweest ;)

Door Tweakers user CodeCaster, dinsdag 8 december 2009 12:49

Scherp, Tsjitjingking, scherp.

Reageren is niet meer mogelijk